sâmbătă, 4 iulie 2009

Admite ca ia calmante
Înainte ca scandalul să se încheie,Michael admite consumul de medicamente calmante şi face o cură de dezintoxicare. Susţine că încă are dureri de la accidentul din 1984 când,în timpul filmării unei reclame la Pepsi,părul îi ia foc şi se alege cu arsuri severe ale scalpului.
Continuă să nu admită operaţiile estetice,afirmând că şi-a modificat nasul doar de două ori,şi-a făcut o gropiţă în bărbie şi a suferit intervenţii reparatorii necesare după arsuri. Revine pe scenă în 1995,cu un nou succes incredibil: „HIStory,Past,Present and Future,Book 1",un dublu album conţinând 15 hituri clasice şi 15 piese noi.
În toamnă, „You Are Not Alone" intră direct pe locul 1 în clasament,fiind primul care reuşeşte acest lucru. „Scream" este şi cel mai scump videoclip al tuturor timpurilor. Urmează alte hituri,între care „Earth Song",un nou turneu mondial plin de glorie şi un album de remixuri ale lui „HIStory",denumit „Blood on the Dance Floor" (1997).
Este prezentat în Rock'n'Roll Hall of Fame de două ori,iar începutul anilor 2000 îl găseşte din nou în studio,după cele două căsnicii ratate,dar şi cu doi copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu