sâmbătă, 4 iulie 2009

Acuzatii demontane...
Anii '90 au început pentru Michael Jackson cu un nou succes. După câteva întâlniri cu Madonna,căreia i-a propus să lucreze împreună,Michael se retrage în studio pentru definitivarea lui „Dangerous",apărut pe piaţă în 1991. A fost cel mai bun album al anului,iar hitul „Black of White" (cu Macaulay Culkin, George Wendt şi familia Simpson în „distribuţia" clipului) a bătut noi recorduri de popularitate.
A fost urmat de „Remember the Time",un alt film abundând de vedete de primă mână şi de „In the Closet",în care Michael dansează provocator alături de Naomi Campbell. Un interviu la Oprah devine al patrulea cel mai urmărit program din istoria televiziunii.
Primeşte noi premii Grammy,inclusiv un premiu creat special pentru el „Grammy Legend Award" şi pleacă din nou în turneu în toată lumea,ajungâd şi în România. Din nou recorduri de încasări,din nou un val de simpatie din partea fanilor de pe toate continentele,în ciuda articolelor din presa de scandal. În toamna lui 1993 apar primele acuzaţii de pedofilie.
Un puşti dintr-o familie care vizita des Neverland-ul în acuză pe star de comportament indecent. Poliţia din Santa Barbara începe o amplă investigaţie. Michael Jackson apare la televizor,pentru prima dată neîngrijit şi transfigurat şi anunţă că este victima unui complot pus la cale de căutători de averi. Pentru că legea îi permitea,Michael recurge,la sfatul unor apropiaţi,la o înţelegere cu familia acuzatoare.
Bani contra retragerii acuzaţiilor. Suma nu a fost dezvăluită niciodată oficial,dar presa de scandal a scris că a fost vorba de 20 de milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu